Хотели в Лозенец | Хотели Равда All inclusive| хотели|Оазис Лозенец | хотели в лозенец | емберли лозенец | хотели в слънчев бряг

полети до Катар

Евтини полети |

0

Първият официален полет между столицата на Катар – Доха, и София, ще бъде осъществен днес. Самолетът Airbus 320 ще бъде тържествено посрещнат от министър-председателя Бойко Борисов, министрите Ивайло Московски и Николай Младенов и кмета на София Йорданка Фандъкова. Обявената за най-добра авиокомпания в света Qatar Airways. ще оперира 4 пъти седмично между София и Доха с междинно кацане в Букурещ.

Линията беше договорена при посещението на премиера и правителствена делегация през пролетта на миналата година в Доха. Един от първите пътници до Катар ще е външният министър Николай Младенов, който лети за емирството в събота. Там той ще се срещне с премиера на държавата и своя колега и ще разговаря за възможностите за инвестиции на една от най-богатите на петрол и газ държави у нас и за бъдещето на Либия.

Ниски цени на билетите

Евтини полети |

0

Идва лятото и цените на много самолетни билети падат на долу зареди ранните резервации. Предварителното планиране на почивката ви може да ви спести пари повече от колкото предполагате. Това мога да бъдат пари за билети, хотели и дори рента кар услуги.

Самолетни билети цени

Евтини полети |

0

Най-добрите цени за самолетни билети можете да видите  в онлайн системата. цените са по ниски т.к. авио компаниите са предимно европейски и предлагат по-ниски цени на полетите

Информация за евтини самолетни билети и полети

Самолетни билети — цени и резервация

Евтини полети |

0

Проверка на цени и резервации на самолетни билети.

ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ: 02/ 439 50 40


fly

tickets-baner

30 000 летят за €33 до Лондон

Евтини полети |

0

Пътуването до Лондон вече струва само 33 евро. Нe с автобус, а със самолет! При това в символичната сума са включени и летищните такси. Евтиното и комфортно пътуване е възможно от началото на ноември единствено от летище Пловдив. То е плод на продължилите близо година тежки преговори между представителите на пловдивската аерогара и най-голямата нискотарифна авиокомпания в света — ирландската «Райънеър». Преговори, в които държавата, в лицето на транспортния министър Александър Цветков и областния управител на Пловдив Иван Тотев, изигра голяма роля като гарант в двустранните бизнес отношения.
Обявихме, че нискотарифната компания «Райънеър» ще изпълнява полети до нашата аерогара още преди два месеца, коментира изпълнителният директор на летище Пловдив Дойчин Ангелов. От 2 ноември това вече е факт, а кацането на първия самолет по линията Лондон — Пловдив се превърна в истински празник. За късмет боингът бе окъпан с вода от две пожарни. В памет на събитието беше засадено дърво. Шефът на летището пожела при откриването на всяка нова авиолиния да се засаждат дръвчета, които да се превърнат в гора, а пътниците да се множат като листата на дърветата.
Стъпването на «Райънеър» в Пловдив има и друго сериозно значение, обяви Дойчин Ангелов. То доказва ползата от взаимодействието между  създаденото сдружение на общините от Пловдивска област «Фонд за развитие на летище Пловдив», аерогарата и ирландската авиокомпания. Това беше пътят за откриване на първата редовна целогодишна авиолиния на местното летище, което досега се е ползвало само за зимните чартъри, обясни директорът. «От новата редовна линия до Лондон очакваме около 30 000 пътници годишно. Веднага правим сравнение с миналата година, когато целият трафик беше около 25 000 пътници. На практика само от една авиолиния ще имаме повече, отколкото от всички полети през цялата 2009 г.», пресметна Ангелов. Той припомни, че предстои заинтересованите общини Пловдив и «Родопи» да проведат конкурси за откриване на редовни автобусни линии за превоз на пътниците до летището и обратно. Междувременно от аеропорта пък ще изберат чрез търг таксиметрова компания, която ще осъществява превоз от летището на фиксирани нормални тарифи. Ще бъде избрана и фирма за случаен превоз в дните, когато има редовни полети. В момента ръководството на летището води преговори за втора редовна дестинация, която се очаква да стартира през пролетта. Тя също ще се изпълнява от «Райънеър», като възможните дестинации са няколко. Изборът ще е между Испания, Италия и Германия. И тази зима летището край тепетата изпълнява редовни чартърни полети от и до Москва. Полетите започват на 30 декември и ще продължат до края на март. Билетите до руската столица се продават чрез сайта на компанията, която я управлява — «S7″. С ръководството й коментирахме, че бавно и постепенно зимните чартъри ще се превърнат в редовна целогодишна линия, обясни Дойчин Ангелов. В същото време от декември ще продължават и чартърите от Белфаст и Лондон — «Гетуик». За първи път е планиран и чартър от Катовице, Полша. По думите на директора на пловдивското летище вече се вижда и резултатът от намалените с решение на Министерски съвет летищни такси за аерогарата. За кацане те са с 50% по-ниски отколкото на останалите летища в страната. Таксата за излитащ пътник е 4 евро — три пъти по-евтино от летище София. Именно намалените такси и по-ниската цена за обслужване привлича авиокомпаниите при нас, категоричен е директорът. Той обясни, че освен с «Райънеър» разговори за откриване на нови линии се водят и с турски авиокомпании. Целта е максимално да се използва капацитетът на новия терминал, който няма проблеми да обслужи който и да било самолет, включително и най-големия транспортен «Руслан», похвали се шефът на летището. Като добави, че служителите му могат да обслужат до 1000 пътници на час.

източник Стандарт